David Vink treedt aan als directeur en aandeelhouder bij contentmarketingbureau Scripta Communicatie, met vestigingen in Amsterdam en Groningen. David zal de bureauleiding overnemen van managing partner Henk Jacobs. Henk blijft deel uitmaken van de tweekoppige bureauleiding, maar zal zich in de nieuwe setting ook richten op verdere groei en internationalisering van het bureau.
 
“Contentmarketing heeft een grote crossmediale vlucht genomen, en we willen onze klanten daarin optimaal blijven bedienen,” aldus Jacobs. “Met David heb ik de businesspartner gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was. Hij heeft een rijke ervaring in publishing, digital marketing en online video en vult daarmee een belangrijke voorwaarde in voor verdere groei.”
 
David Vink: “We zien het steeds meer: ‘The brand as a publisher’. Merken die bouwen aan eigen communicatiekanalen. Contentmarketing 2.0 zeg maar. Daar liggen grote kansen. Henk en ik bleken dermate op dezelfde lijn te zitten qua visie en ambitie, dat we het als een gemiste kans beschouwden om níet samen verder te gaan. Ik vind het heerlijk om mijn ervaring en kennis in te kunnen zetten voor mooie bedrijven met een (authentiek) verhaal. Daarnaast ben ik na RappCollins, Lost Boys en Clockwork weer terug als bureaudirecteur. En ook dat voelt meer dan goed”.
 
David Vink vertrok eind vorig jaar als algemeen directeur van Veronica Uitgeverij en chief digital officer van SBS Broadcasting bij SanomaSBS. Henk Jacobs werkte als communicatie- en marketingdirecteur bij onder meer Ziggo en Essent en is oprichter en eigenaar van Castel Communicatie, waarmee hij in 2010 Scripta overnam van WPG Uitgevers.
 
Voor meer informatie:
David Vink: 06 53 24 67 84
Henk Jacobs: 06 54 95 61 75