Het jongste door Scripta uitgegeven boek is een feit! In Bitcoin & Blockchain, de ontregelende opmars van cryptocurrency’s vertelt Herbert Blankesteijn op inspirerende wijze wat je moet weten over digitale valuta. En hoe de onderliggende technologie ons leven radicaal kan veranderen. Bestel het boek nu rechtstreeks van de uitgever!

Is de bitcoin het geld van de toekomst? Of toch de zwendel van de eeuw? In Bitcoin & Blockchain vertelt Herbert Blankesteijn op uiterst onderhoudende wijze hoe de bitcoin is ontstaan en hoe je deze digitale munt kunt kopen, bewaren en uitgeven. Kun je er vandaag nog geld mee verdienen? Wat zijn de risico’s en hoe beperk je die dan? En waarin verschillen de honderden andere cryptocoins van de bitcoin?

Blockchainexperimenten 
Bitcoin & Blockchain: alles over digitale valuta en de onderliggende technologie. Bestel bij Scripta met 15% korting!Zelfs hoe de blockchain werkt, de administratie van alle bitcointransacties, weet Blankesteijn helder uit te leggen. Want of je nu gelooft in de bitcoin of niet, de blockchain kan bedrijven, overheden en wie weet de hele samenleving danig veranderen. Blankesteijn belicht de experimenten en laat zien dat de onstuitbare opmars van de cryptocurrency’s volop kansen biedt – als je ze maar wilt zien!

Zet nu alvast in je agenda dat je op 1 november een afspraak hebt met financieel journalist Jeroen Smit in de Amsterdamse Balie. Voor een evenement over alles wat je nog niet wist over de blockchain. Samen met zo’n 200 andere beslissingnemers bij de overheid, ngo’s en (inter)nationale bedrijven. Wordt vervolgd …

Update:
Bitcoin & Blockchain is tijdelijk uitverkocht. Belangstelling? Mail even naar Kasper Marinus, dan krijg je een seintje als het boek weer beschikbaar is.