Treur jij nog om de teloorgang van de buurtwinkel? Beschouw dat maar als ‘oud zeer’. Inmiddels zijn je favoriete webshops in gevaar. Tenzij je ze snel in contact brengt met Scripta.

Heb je ‘geheime’ adresjes in je favorietenbalk? Van die eigenzinnige e-talages voor de échte liefhebbers van bijvoorbeeld wijn, elektronica of watdanook? Ga dan gauw hamsteren, want de kans is groot dat je binnenkort voor een dichte url staat, zo lezen we op Adformatie.nl.

Platformen als bol.com en Amazon trekken namelijk zo veel bezoekers, dat webshops niet anders kunnen dan de stekker eruit halen óf intensief samenwerken met een online reus (en de controle over hun handel verliezen). Ondernemer, geef je over!

Juist, hier knaagt dus iets. Wat is er gebeurd met de mogelijkheid om te innoveren? Even mentaal functietoets F5 indrukken en ver-ver-sen. Ondernemers zijn hier toch voor gemaakt? De creatieve kant zoeken en antwoorden vinden door nieuwe wegen te verkennen.

Zo is er een afslag naar Scripta. Een doorgaande weg langs de route content • community • conversion. Met onderscheidende content verrassen we een community. En dan converteren we naar meer. Meer vertrouwen, meer verkeer, meer verkoop.

Dat lukt ons bijvoorbeeld bij Elektor, een onweerstaanbaar ‘geheim’ adresje voor liefhebbers van elektronica en computertechniek. Elektor zit volgestouwd met content en diensten voor tech-lovers wereldwijd. Én, niet onbelangrijk: ‘… with products that can be purchased in the store.

Toegegeven, daar hoort een kleine kiosk op Amazon bij. Maar dan met name om de concurrentie te kunnen overzien. De kracht van Elektor zit in andere aspecten. Nieuwsgierig? Bekijk onze fonkelnieuwe video en schaar Scripta alvast bij je favorieten.