Sommige mensen worden ’s nachts schreeuwend wakker van de gedachte alleen al: een kantoor vol onbekenden. Een ondoorgrondelijk kopieerapparaat. Een onvindbare wc. En hoe moet in vredesnaam het raam hier open?! Maar geloof het of niet, wij hebben collega’s die er dol op zijn af en toe uit hun comfortzone te stappen. Die er geen punt van maken ’s ochtends de trein te pakken naar een totaal nieuwe werkplek. En die mensen detacheren we dus.

Toevallig kwamen er bij Scripta kort na elkaar twee verzoeken binnen voor een detachering. Het is natuurlijk ook erg handig om tijdelijk iemand in huis te hebben voor klussen waar je zelf niet aan toekomt, maar waarvoor je ook niet direct iemand wilt aannemen. Een website actualiseren bijvoorbeeld. Een socialmediastrategie bedenken en implementeren. De wekelijkse nieuwsbrief schrijven. De communicatie rond een event regelen. Of een andere klus waarvoor je snel en makkelijk wilt kunnen schakelen met iemand die gewoon tegenover je zit.

Nou, dat soort collega’s hebben we. Slim en flexibel. Niet bang voor een onbekende koffieautomaat. Sociale types. Maar vooral: ervaren, deskundig en snel ingewerkt. Plug-and-play-mensen, zeg maar. Een keer proberen?